Houtwinkel

Houtwinkel: Massieve iepenhouten zuilen

Bekijk in onze houtwinkel multifunctionele onbewerkte zuilen van massief iepenhout. Ook wel bekend als console, sokkel of pilaar. Ideaal als presentatiezuil, bijvoorbeeld op een beurs of in een winkel. Maar thuis kan ook: bijvoorbeeld als sokkels voor luidsprekers of als poot voor een verlichtingsarmatuur. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Houtwinkel: Gezaagd hout

Gedroogde planken, vooral van iepen. Rechtgezaagde planken, planken waarin de vorm van de boom nog duidelijk zichtbaar is en boomschijven. Voor alle houtproducten geldt dat ze in diverse afmetingen verkrijgbaar zijn en zolang de voorraad strekt. Wilt u planken, hout voor decoratie, boomschijfjes (of juist de wat grotere boomschijven) of boomstamtafelplanken van een specifieke afmeting? Neem dan contact op om uw bestelling op te geven. Natuurlijk bent u ook welkom in onze zagerij in Made.

Kom langs. U bent van harte welkom

Zoekt u grote stammen, of juist kleine stammetjes? Wilt u grote boomschijven, of toch liever schijfjes? Schaaldelen misschien, of hout voor decoratie? U kunt alle producten – dus ook de balken en planken – bij ons in de zagerij in Made zien en aanschaffen. Want ons hout moet je zien, voelen en ruiken.

Meer weten? Kom langs of neem contact op